Česko - německý slovník Fr. Št. Kotta
Seznam Hesel

    FulltextVše
    Prohledávat:
    HeslaObsah hesel
    Nápověda
    Dokument Obrázek
    Svazek:2   Strana:0654


    Podpoušťka, podpouška
    Podpoušťka, podpouška, y, f., maso skrájené a smažené, zvl. pečené, Fricassée, n. — P., ohřívané maso ku př. husa s chutnou omáčkou, aufgewärmter Braten mit pikanter Sauce. Dch. Vz Podpustiti.

    Vytvořeno v rámci projektu Data a nástroje pro informační systémy (1 ET 1011 20413)
    za podpory programu Informační společnost AV ČR a projektu Informační zdroje
    pro výzkum a výuku češtiny (VZ 09005) za podpory programu
    INFOZ Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy ČR
    Digitalizace a software Imaging Systems spol. s r.o. © 2005 - 2007 - 2011